ІНГРЕДІЄНТИ
- моцарела 100
- броколі бланшована 60
- квасоля кенійська відварна 50
- салат пак-чой 30
- кіноа 60
- горіх кешью 15
- перець 1
- сіль 2
- пудра малинова 2
- соус апельсиновий 20 li>
- шпинат свіжий 20 г
- кінза листя 6 г
- сир креметте сирний 30 г
- соус мирін 15 мл
- фреш апельсина 100 мл
- цукор або сироп топінамбуру 20 г
- фреш лимона 5 мл
- фреш імбиру 1 мл
- сіль 1 г< /li>
- крохмаль 5 г
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1«Крем чіз» соус: шпинат свіжий, листя кінзи, сир кремет сирний і соус мирін подрібнюємо в блендері.
Крок 2Соус апельсиновий: фреші, сіль, цукор або сироп топінамбуру змішуємо, доводимо до кипіння і загущаємо крохмалем.
Крок 3Нарізаємо сир моцарелла кубиком (приблизно 1 см), і маринуємо з апельсиновим соусом.
Крок 4Отварюємо овочі та крупу кіноа.
Крок 5Змішуємо всі інгредієнти, додаємо соус «Крем чіз», перемішуємо та викладаємо у тарілку, прикрашаємо горіхами та малиновою пудрою.