Зелений салат з броколі, кіноа, горішками та маринованою моцарелою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • моцарела 100
  • броколі бланшована 60
  • квасоля кенійська відварна 50
  • салат пак-чой 30
  • кіноа 60
  • горіх кешью 15
  • перець 1
  • сіль 2
  • пудра малинова 2
  • соус апельсиновий 20
  • шпинат свіжий 20 г
  • кінза листя 6 г
  • сир креметте сирний 30 г
  • соус мирін 15 мл
  • фреш апельсина 100 мл
  • цукор або сироп топінамбуру 20 г
  • фреш лимона 5 мл
  • фреш імбиру 1 мл
  • сіль 1 г< /li>
  • крохмаль 5 г

ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1«Крем чіз» соус: шпинат свіжий, листя кінзи, сир кремет сирний і соус мирін подрібнюємо в блендері.

Крок 2Соус апельсиновий: фреші, сіль, цукор або сироп топінамбуру змішуємо, доводимо до кипіння і загущаємо крохмалем.

Крок 3Нарізаємо сир моцарелла кубиком (приблизно 1 см), і маринуємо з апельсиновим соусом.

Крок 4Отварюємо овочі та крупу кіноа.

Крок 5Змішуємо всі інгредієнти, додаємо соус «Крем чіз», перемішуємо та викладаємо у тарілку, прикрашаємо горіхами та малиновою пудрою.


Releated Post