Баклажанна ікра в домашніх умовах

ІНГРЕДІЄНТИ

  • сіль – за смаком
  • цибуля ріпчаста – 2 середні цибулини
  • олія – 2 ст. л.
  • яблука – 2 шт. великого розміру
  • баклажани – 2 шт. середнього розміру
  • перець солодкий – 1 шт. – Олія вершкове – 2 ст. л.
  • помідори – 2 шт. середнього розміру

ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Баклажани для ікри розрізати вздовж навпіл, покласти на деко зрізом вгору, збризкати рослинною олією і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хв. Дати охолонути, потім акуратно вийняти м’якоть. Нарізати її шматочками.


Крок 2

Цибуля для приготування баклажанної ікри очистити та порубати. Помідори, перець та яблука вимити та обсушити. Помідори нарізати дрібними кубиками. Перець та яблука очистити від насіння. М’якуш також нарізати дрібними кубиками.

Крок 3

Розігріти у сотейнику вершкове масло|мастило|, обсмажити цибулю і перець, 4 хв. Додати баклажани та яблука, готувати ще 4 хв. Покласти помідори разом із соком, сіль та цукор за смаком, перемішати. Зменшити вогонь, накрити кришкою та готувати баклажанну ікру, помішуючи, 15 хв.


Releated Post