ІНГРЕДІЄНТИ
- 300 г молодої капусти
- 200 г червонокачанної капусти
- по 20–30 г смаженого арахісу, соняшникового насіння та кунжуту
- 2–3 см свіжого кореня імбиру
- 2 зубчики молодого часнику
- сік четвертинки лимона
- 2–3 ст. л. майонезу
- 1 ч. л. темної кунжутної олії
- 1 ч. л. темної кунжутної олії
- сіль
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Дуже тонко нашаткуйте обидва види капусти, видаляючи качан, потім розріжте довгу соломку поперек на 2–3 частини.
Крок 2
Очистіть і дрібно порубайте часник та імбир, додайте до капусти разом із сіллю та лимонним соком, перемішайте руками, злегка стискаючи капусту, щоб вона дала сік.
Крок 3
Заправте салат половиною суміші насіння і горіхів, кунжутною олією та майонезом. Перемішайте. Посипте сумішшю, що залишилася, і подавайте.