Капустяний салат з арахісом та насінням

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 300 г молодої капусти
  • 200 г червонокачанної капусти
  • по 20–30 г смаженого арахісу, соняшникового насіння та кунжуту
  • 2–3 см свіжого кореня імбиру
  • 2 зубчики молодого часнику
  • сік четвертинки лимона
  • 2–3 ст. л. майонезу
  • 1 ч. л. темної кунжутної олії
  • 1 ч. л. темної кунжутної олії
  • сіль

ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Дуже тонко нашаткуйте обидва види капусти, видаляючи качан, потім розріжте довгу соломку поперек на 2–3 частини.


Крок 2

Очистіть і дрібно порубайте часник та імбир, додайте до капусти разом із сіллю та лимонним соком, перемішайте руками, злегка стискаючи капусту, щоб вона дала сік.

Крок 3

Заправте салат половиною суміші насіння і горіхів, кунжутною олією та майонезом. Перемішайте. Посипте сумішшю, що залишилася, і подавайте.


Releated Post