Зелена квасоля в китайському стилі

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 400 г зеленої стручкової квасолі
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • 1/2 ч. л. коричневого цукру
  • 1/2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • 1 ст. л. темного соєвого соусу
  • 1 ч. л. темної кунжутної олії
  • 2 ст. л. нерафінованої арахісової олії
  • 1/4 ч. л. пластівців чилі

ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Відріжте або відламайте у стручків квасолі кінчики, якщо в них є жорстка «струнка», видаліть її. Занадто довгі стручки розріжте навпіл.
  2. Помістіть стручки в пароварку, готуйте 5 хв. Покладіть квасолю у крижану воду на 1 хв. і відкиньте на друшляк.
  3. Часник та імбир очистіть і натріть на тертці. У будь-яку цільну ємність, придатну для пароварки, влийте орахісове масло, додайте імбир і часник, готуйте 5 хв. Покладіть квасолю, готуйте ще 3 хв. У мисці змішайте крохмаль з 2 ст. л. холодної води, соєвим соусом, кунжутним маслом, цукром та пластівцями чилі. Все ретельно перемішайте, полийте квасолю і знову перемішайте.
  4. Прогрійте квасолю з соусом, кілька разів перемішавши, приблизно 3 хв. Подавайте дуже гарячою.


Releated Post