Інгредієнти
Паста «феттучині» (або просто спагетті)200 г
Помідори2 шт
Цибуля зелена (перо)1 пучок
Цибуля ріпчаста1 шт
Томатна паста2 ст. л.
Зубчик часнику1 шт
Базелик сухий1/4 ч. л.
Рослинна олія
Сіль за смаком
Паприка до смаку
Приготування
Рослинне масло розігріти, додати дрібно нашатковану цибулю та часник.
Додати дрібно порізану зелену цибулю та обсмажувати 1-2 хвилини.
Додати кубиками порізані помідори та томатну пасту. Посолити та поперчити. Додати 1/4 склянки води та сушений базилік. Томити на середньому вогні ще 5 хвилин під кришкою.
Відварити до готовності пасту у підсоленій воді, злити воду.
Відразу перекласти пасту в соус.
Добре перемішати і викласти на тарілки. Подавати до столу гарячим.
Приємного апетиту!