Феттучіні з томатним соусом

Інгредієнти

Паста «феттучині» (або просто спагетті)200 г

Помідори2 шт

Цибуля зелена (перо)1 пучок

Цибуля ріпчаста1 шт

Томатна паста2 ст. л.

Зубчик часнику1 шт

Базелик сухий1/4 ч. л.

Рослинна олія

Сіль за смаком

Паприка до смаку

Приготування

Рослинне масло розігріти, додати дрібно нашатковану цибулю та часник.

Додати дрібно порізану зелену цибулю та обсмажувати 1-2 хвилини.


Додати кубиками порізані помідори та томатну пасту. Посолити та поперчити. Додати 1/4 склянки води та сушений базилік. Томити на середньому вогні ще 5 хвилин під кришкою.

Відварити до готовності пасту у підсоленій воді, злити воду.

Відразу перекласти пасту в соус.

Добре перемішати і викласти на тарілки. Подавати до столу гарячим.

Приємного апетиту!


Releated Post