Запечене м’ясо у фользі

Інгредієнти

М’якуш свинини (вирізка)500 г

Зубчик часнику2-3 шт

Паприка1/2 ч. л.

Карі1/2 ч. л.

Сіль1/2 ч. л.

Молотий перець

Листя салату (для прикраси)

Приготування

Свинину добре промити та обсушити.

Натерти спеціями та сіллю.

Добре втерти в м’ясо пресований часник.


Перекласти на фольгу.

Добре загорнути.

Поставити в духовку на 180 градусів С, готувати 2 години.

Готове м’ясо трохи остудити та нарізати скибочками.

Викласти на блюдо з листям салату та прикрасити зеленню.

Запечене м’ясо у фользі готове. Можна подавати до святкового столу.

Приємного апетиту!


Releated Post