Інгредієнти
- Свиняча шия1200 г
- Соєвий соус100 мл
- Соус барбекю3-4 ст. л.
- Гірчиця із зернятками2 ст. л.
- Імбір мелений1 ч. л.
- Цукор (пісок)1 ч. л.
- Зубчик часнику2 шт
- Молотий перець смаку
У мисці змішати соус барбекю та гірчицю.
Додати мелений імбир, пресований часник та мелений перець.
Додати цукор.
Додати соєвий соус і перемішати соус.
М’ясо промити та обсушити.
Зробити невеликі надрізи ножем.
Обмазати м’ясо половиною порції соусу.
Залишити на пару годин у холодильнику для маринування.
Перекласти м’ясо у форму та запекти в духовці при температурі 220 градусів З 10-12 хвилин.
Дістати з духовки м’ясо і обмазати соусом, що залишився, готувати при 180 градусах 1 годину. Готове м’ясо остудити.
Нарізати порційними шматочками.
Викласти на блюдо та прикрасити зеленню та овочами.
М’ясо в духовці «Новорічний бенкет» готове. Можна подавати до новорічного столу.
Приємного апетиту! З наступаючим Новим роком!