М’ясо в духовці «Новорічний бенкет»

Інгредієнти

  • Свиняча шия1200 г
  • Соєвий соус100 мл
  • Соус барбекю3-4 ст. л.
  • Гірчиця із зернятками2 ст. л.
  • Імбір мелений1 ч. л.
  • Цукор (пісок)1 ч. л.
  • Зубчик часнику2 шт
  • Молотий перець смаку

У мисці змішати соус барбекю та гірчицю.

Додати мелений імбир, пресований часник та мелений перець.

Додати цукор.

Додати соєвий соус і перемішати соус.

М’ясо промити та обсушити.

Зробити невеликі надрізи ножем.

Обмазати м’ясо половиною порції соусу.


Залишити на пару годин у холодильнику для маринування.

Перекласти м’ясо у форму та запекти в духовці при температурі 220 градусів З 10-12 хвилин.

Дістати з духовки м’ясо і обмазати соусом, що залишився, готувати при 180 градусах 1 годину. Готове м’ясо остудити.

Нарізати порційними шматочками.

Викласти на блюдо та прикрасити зеленню та овочами.

М’ясо в духовці «Новорічний бенкет» готове. Можна подавати до новорічного столу.

Приємного апетиту! З наступаючим Новим роком!


Releated Post