Гуляш зі свинини на сковороді

Інгредієнти

  • М’якуш свинини400 г
  • Вода300-400 мл
  • Томатна паста120 г
  • Цибулина1 шт
  • Рослинна олія3 ст. л.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Сіль1 ч. л.
  • Петрушка (зелень)1 пучок
  • Перець чорний мелений за смаком

400 г свинини промити, обсушити та нарізати кубиками.

На сковороді розігріти 3 ст. ложки рослинної олії та обсмажити м’ясо 5-7 хвилин.

Додати 1 дрібно нашатковану цибулину.

Додати 300 мл води та 120 г томатної пасти, перемішати та готувати під кришкою 20-25 хвилин на повільному вогні. Додати 1 ч. ложку солі та чорний мелений перець за смаком.


У 100 мл кип’яченої та відсудженої води розвести 2 ст. ложки борошна до однорідності.

Додати в сковороду і швидко перемішати. Потримати на вогні 1-2 хвилини та зняти. Додати дрібно нарубану півню і перемішати.

Гуляш зі свинини на сковороді готовий. Розкласти готовий гуляш тарілками з улюбленим гарніром.

Приємного апетиту!


Releated Post