Інгредієнти
- М’якуш свинини400 г
- Вода300-400 мл
- Томатна паста120 г
- Цибулина1 шт
- Рослинна олія3 ст. л.
- Борошно 2 ст. л.
- Сіль1 ч. л.
- Петрушка (зелень)1 пучок
- Перець чорний мелений за смаком
400 г свинини промити, обсушити та нарізати кубиками.
На сковороді розігріти 3 ст. ложки рослинної олії та обсмажити м’ясо 5-7 хвилин.
Додати 1 дрібно нашатковану цибулину.
Додати 300 мл води та 120 г томатної пасти, перемішати та готувати під кришкою 20-25 хвилин на повільному вогні. Додати 1 ч. ложку солі та чорний мелений перець за смаком.
У 100 мл кип’яченої та відсудженої води розвести 2 ст. ложки борошна до однорідності.
Додати в сковороду і швидко перемішати. Потримати на вогні 1-2 хвилини та зняти. Додати дрібно нарубану півню і перемішати.
Гуляш зі свинини на сковороді готовий. Розкласти готовий гуляш тарілками з улюбленим гарніром.
Приємного апетиту!