Інгредієнти
Куриця (м’якоть без кісток)300 г
Протерті помідори150 г
Морква1 шт
Цибулина1 шт
Болгарський перець1 шт
Рослинна олія3 ст. л.
Кінза1/2 пучок
Паприка1 щепіт.
Зіра1 щепіт.
Зубчик часнику2 шт
Сіль за смаком
Перець за смаком
Приготування
Курицю нарізати невеликими шматочками. Цибулю та перець крупно нарізати, моркву натерти на тертці.
У чаші мультиварки на олії обсмажити курячі шматочки. У режимі «Спека» 3-5 хвилин.
Додати овочі та перемішати. Готувати ще 2-3 хвилини.
Додати спеції, сіль та протерті помідори.
Увімкнути програму «ГАСІННЯ» на 30 хвилин. При необхідності додати ½ склянки води.
Наприкінці приготування додати нарізану кинзу, часник і перемішати.
Трохи потім і подавати до столу.
Приємного апетиту!