10 причин поїхати на відпочинок до Хорватії

Любителі незайманої природи і подорожей в нові місця завжди цікавить відпочинок в Хорватії. Пахуча хвоя, 4000 кілометрів узбережжя і мальовничі бухти — все це буде вас чекати тут. Але розглянемо ще 10 причин, за якими ви повинні відправитися в Хорватію в наступну відпустку.

1. Море

Обов’язковим пунктом програми у спокійному режимі є пляж. Омивається Адріатичним морем, чистота якого вразить усіх туристів. А протяжність пляжів — більше 4000 кілометрів. Ви знайдете гальковий, кам’яний і піщаний пляж — все залежить від уподобань.

2. Природа

Не менш різноманітна і природа: пагорби з соснами, гірські хребти, милі бухти, галасливі водоспади і численні озера. Можна не вирушати на екскурсію, а можна просто піти гуляти по красотам природи цієї країни.

3. Клімат

Він в Хорватії не просто приємний, але і цілющий — чисте морське повітря, вода і хвоя зможуть відновити і зміцнити здоров’я туриста.

4. Острови

На акваторії знаходиться понад 1000 островів різного розміру, які за раз неможливо обійти. Є навіть безлюдні острови, але в більшості є бари, готелі, ресторани, парки і навіть різні екстремальні види відпочинку.

5. Архітектура

Будівлі Загреба, Пула або Спліта зможуть вразити навіть людину, яку не сильно цікавить архітектурою. Вулиці вимощені каменем, а кожна будівля по-своєму унікальне. Дубровник знаходиться в ТОП-3 найбільш красивих міст у всій планеті.


6. Активний відпочинок

Якщо шукайте в Хорватії сплеск адреналіну — це не проблема. Ви зможете знайти дайвінг, рафтинг або віндсерфінг, тому нудьгувати не доведеться.

7. Мова

Хорватська мова — це слов’янська мовна група, тому гострого бар’єру не буде. Багато вільно володіють англійською мовою.

8. Ціни

Вартість продуктів і сувенірів не можна назвати рекордно низькими, але значно нижче, якщо порівнювати з Іспанією, Італією чи Францією.

9. Кухня

Кухню можна обговорювати нескінченно — вона не просто неймовірно смачна, а й корисна. Зазвичай їжа рослинного походження. Обов’язково потрібно спробувати овечий сир і морепродукти.

10. Кордон

Поїхати до Хорватії можна на автобусі, або недорого авіатранспортом. Віза для жителів України не потрібна, що значно здешевлює і прощає подорож. Детальніше дізнатися ви зможете, звернувшись в туристичне агентство deluxe.voyage.

Природно, максимально комфортним відпочинок буде в тому випадку, якщо довірити свій відпочинок професіоналам. Можете бути впевненими, що тут сподобається навіть досвідченому туристу.


Releated Post