Їжачки з фаршу з рисом

Інгредієнти

  • Фарш300 г
  • Вода1/2 скл.
  • Томатна паста5-6 ст. л.
  • Рис3 ст. л.
  • Яйця1 шт
  • Цибулина1 шт
  • Морква1 шт
  • Рослинна олія3 ст. л.
  • Зубчик часнику1-2 шт
  • Зелена цибуля за смаком
  • Перець за смаком
  • Сіль за смаком

Цибулю та моркву очистити.

Рис відварити до підлоги готовності, промити і відкинути на сито.

У мисці змішати фарш, половинку нашаткованої цибулини та рис.

Додати сіль, перець та яйце.

Добре перемішати фарш.

Іншу цибулю і терту моркву обсмажити на сковороді з олією, 1-2 хвилини.


У томатну пасту додати пресований часник.

Додати в обсмажені овочі томатну пасту з часником, трохи посолити.

Додати воду і трохи згасити.

З фаршу сформувати невеликі кульки.

Додати наших їжачків у соус і накрити кришкою, готувати на середньому вогні 10-12 хвилин.

Перевернути тефтелі та готувати ще 10-12 хвилин.

Викласти їжачки на блюдо і посипати дрібно нашаткованою зеленою цибулею.

Наші смачні їжачки з фаршу з рисом готові. Можна подавати до столу.

Приємного апетиту!


Releated Post