Інгредієнти
- Фарш300 г
- Вода1/2 скл.
- Томатна паста5-6 ст. л.
- Рис3 ст. л.
- Яйця1 шт
- Цибулина1 шт
- Морква1 шт
- Рослинна олія3 ст. л.
- Зубчик часнику1-2 шт
- Зелена цибуля за смаком
- Перець за смаком
- Сіль за смаком
Цибулю та моркву очистити.
Рис відварити до підлоги готовності, промити і відкинути на сито.
У мисці змішати фарш, половинку нашаткованої цибулини та рис.
Додати сіль, перець та яйце.
Добре перемішати фарш.
Іншу цибулю і терту моркву обсмажити на сковороді з олією, 1-2 хвилини.
У томатну пасту додати пресований часник.
Додати в обсмажені овочі томатну пасту з часником, трохи посолити.
Додати воду і трохи згасити.
З фаршу сформувати невеликі кульки.
Додати наших їжачків у соус і накрити кришкою, готувати на середньому вогні 10-12 хвилин.
Перевернути тефтелі та готувати ще 10-12 хвилин.
Викласти їжачки на блюдо і посипати дрібно нашаткованою зеленою цибулею.
Наші смачні їжачки з фаршу з рисом готові. Можна подавати до столу.
Приємного апетиту!