Фарш для котлет

Інгредієнти

  • Свинина1-1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста200 г
  • Батон простий (черствого)100 г
  • Яйце1 шт
  • < li>Сіль1/2 ч. л.
  • Перець чорний мелений1/4 ч. л.

М’ясо нарізати шматочками.

Цибулю очистити.

Перекрутити на м’ясорубці м’ясо та цибулю упереміж.

Додати перекручений батон.


Додати яйце, сіль та перець.

Добре перемішати фарш.

Сформувати котлетки, вологими руками та викласти на дошку. Далі пануємо в сухарях, обсмажуємо або запікаємо в духовці. Можна приготувати котлети на користь, заморозивши на дошці, а потім перекласти в пакет.

Приємного апетиту!


Releated Post