Інгредієнти
- Кабачок1 шт
- Сир маздам20 г
- Сир гауда20 г
- Сир пармезан20 г
- Сметана 10%-ний жир. (або майонезу) 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Кабачок добре вимити та відрізати хвостик.
У великій каструлі закип’ятити воду, покласти повністю кабачок і відварювати протягом 5-7 хвилин. Вийняти та остудити. Розрізати вздовж дві частини. Вийняти м’якоть.
Заповнити тертими м’якими сирами (маасдам та гауда). Залити майонезом або сметаною.
Посипати зверху натертим на терці пармезаном.
Запекти в духовці до золотистої скоринки при температурі 180-200 градусів С. Викласти на блюдо та прикрасити зеленню.
Приємного апетиту!