Кабачки із сиром

Інгредієнти

  • Кабачок1 шт
  • Сир маздам20 г
  • Сир гауда20 г
  • Сир пармезан20 г
  • Сметана 10%-ний жир. (або майонезу) 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Кабачок добре вимити та відрізати хвостик.

У великій каструлі закип’ятити воду, покласти повністю кабачок і відварювати протягом 5-7 хвилин. Вийняти та остудити. Розрізати вздовж дві частини. Вийняти м’якоть.


Заповнити тертими м’якими сирами (маасдам та гауда). Залити майонезом або сметаною.

Посипати зверху натертим на терці пармезаном.

Запекти в духовці до золотистої скоринки при температурі 180-200 градусів С. Викласти на блюдо та прикрасити зеленню.

Приємного апетиту!


Releated Post