Гречана каша з цибулею та морквою

Інгредієнти

Вода400 мл

Грецька крупа200 г

Цибулина1 шт

Морква1 шт

Нерафінована соняшникова олія3 ст. л.

Сіль1/2 ч. л.

Приготування

Щоб приготувати гречану кашу з цибулею та морквою, нам треба відміряти 200 грам гречаної крупи ТМ «Алейка».

На сухій сковороді обсмажити 200 грам гречаної крупи ТМ «Алейка», 2-3 хвилини помішуючи.

Розігріти на сковороді 3 столові ложки соняшникової олії ТМ «Алейка».


Цибулину дрібно нашаткувати, моркву на терти на великій тертці.

Обсмажити цибулю з морквою, помішуючи 2-3 хвилини.

Додати обсмажену крупу і перемішати, щоб гречка наситилася олією.

Додати 1/2 чайної ложки солі.

Влити 400 мілілітрів у води та готувати на середньому вогні 15-20 хвилин, без кришки.

Повністю випарувати воду.

Грецька каша з цибулею та морквою готова. Розкласти по тарілках та подавати до столу.


Releated Post