Інгредієнти
Вода400 мл
Грецька крупа200 г
Цибулина1 шт
Морква1 шт
Нерафінована соняшникова олія3 ст. л.
Сіль1/2 ч. л.
Приготування
Щоб приготувати гречану кашу з цибулею та морквою, нам треба відміряти 200 грам гречаної крупи ТМ «Алейка».
На сухій сковороді обсмажити 200 грам гречаної крупи ТМ «Алейка», 2-3 хвилини помішуючи.
Розігріти на сковороді 3 столові ложки соняшникової олії ТМ «Алейка».
Цибулину дрібно нашаткувати, моркву на терти на великій тертці.
Обсмажити цибулю з морквою, помішуючи 2-3 хвилини.
Додати обсмажену крупу і перемішати, щоб гречка наситилася олією.
Додати 1/2 чайної ложки солі.
Влити 400 мілілітрів у води та готувати на середньому вогні 15-20 хвилин, без кришки.
Повністю випарувати воду.
Грецька каша з цибулею та морквою готова. Розкласти по тарілках та подавати до столу.