Капуста смажена на сковороді

Інгредієнти

Капуста білокачанна400 г

Вода100 мл

Цибулина1 шт

Рослинна олія30 мл

Сіль1/2 ч. л.

Перець чорний мелений за смаком

Приготування

400 грам, приблизно половина вилка,  капусти очистити від млявого листя, цибулину очистити.

На сковороді розігріти 30 мілілітрів олії.

Капусту тонко нашаткувати ножем.


Викласти нашатковану капусту в сковороду і обсмажити 10-12 хвилин на середньому вогні, помішуючи.

Додати 1/2 чайної ложки солі, чорний мелений перець за смаком та 100 мілілітрів води. Гасити на повільному вогні під кришкою ще 15 -20 хвилин.

Капуста смажена на сковороді готова. Викласти капусту на блюдо та подавати до столу.

Приємного апетиту!


Releated Post