“Кавказький Очаг” – Доставка шашлику ресторанної якості у Києві

Вам подобаються смачні східні страви, але немає часу готувати? Полюбляєте шашлик, але немає можливості встановити мангал, або розпалити багаття? Не хвилюйтеся, для вашої зручності існує доставка шашлику в Києві від мережі ресторанів “Кавказький Очаг”.

Всього кілька років тому доставка їжі ресторанної якості все ще в значній мірі обмежувалася такими продуктами, як пицца і суші. Сьогодні вибір страв з доставкою додому значно більш різноманітний. Ви можете у будь-який час зробити замовлення шашлику додому онлайн і тим самим вгамувати свій апетит, або здивувати неочікуваних гостей.

Для того, щоб накрити розкішний стіл, не докладаючи особливих зусиль, достатньо просто зайти на сайт, зробити кілька кліків і отримати гарячим все, що замовили усього за кількадесят хвилин. Вам залишиться лише відкрити двері кур’єру.

63615cc885ada.png

Баранина або свинина, курка або телятина – усі варіанти дуже смачні, тому ви точно не помилитися з вибором. Також додайте трохи гострого або фірмового соусу, і ви не пошкодуєте. Доповніть своє замовлення печеною на вугіллі картоплею або овочами гриль, щоб урізноманітнити застілля.


Якщо ви не можете встояти перед смаком смаженого м’яса, тоді ви неодмінно вподобаєте ніжні, соковиті шматочки, приготовані на відкритому вогні справжніми східними майстрами закладу, які дотримуються давніх традицій, щоб зробити шашлик неповторним.

Але ми слід обмежуватись тільки м’ясом, риба, що приготована на мангалі – справжня смакота. Лосось, сьомга, дорадо присмачуються ароматними східними травами і приправами, після чого злегка обсмажуються на вугіллі і вирушають прямо до вашого столу.

Вибір страв у ресторанах “Кавказький Очаг” настільки великий, що ви неодмінно знайдете ті, які ідеально підходить саме вам та обов’язково сподобаються вашій родині. Отже, чого ви чекаєте?

“Кавказький Очаг” – київська мережа ресторанів східної кухні у форматі фаст кежуал без пафосу, але з неймовірно смачною їжею та душевністю, що притаманна кавказькому застіллю.

Якщо ви шукаєте справжній східний ресторан у Києві з невисокими цінами та доставкою шашлику, “Кавказький Очаг” — це правильне рішення. Перегляньте офіційну веб-сторінку https://www.magazin-shashlyka.com.ua, або зателефонуйте за номером телефону: +380 50 377 12 21 та вже зовсім скоро ви отримаєте своє замовлення і зможете отримати насолоду від смачних східних страв.


Releated Post