Кабачки з фаршем

Інгредієнти

  • Фарш м’ясний300 г
  • Сир твердий100 г
  • Майонез провансаль3 ст. л.
  • Кабачок1 шт
  • Морква1 шт
  • Цибулина1 шт
  • Зубчик часнику2-3 шт
  • Укроп1 пучок
  • Сіль за смаком

Візьміть середню частину кабачка.

Наріжте кільцями і видаліть м’якоть і шкірку.

Викладіть кабачки на деко з пергаментом або фольгою (підстилати папір або фольгу тільки для того, щоб серединки з м’яса сильно не пригоріли до листа).

Фарш перекладіть у миску. Цибулю та часник очистити. Кріп добре промити.


Подрібніть часник і цибулю в блендері або пропустіть через м’ясорубку. Додати подрібнені овочі та кріп у фарш.

Додати терту моркву, сіль та мелений перець.

Добре перемішати начинку.

Викласти в колечко кабачка начинку до верху.

Додати небагато майонезу зверху начинки.

Посипати тертим сиром.

Поставити в духовку на 40-45 хвилин при температурі 200 градусів С.

Готові кабачки трохи остудити та викласти на тарілки.

Кабачки з фаршем готові. Можна подавати до столу.

Приємного апетиту!


Releated Post