ТОП-7 справ, які зроблять зиму чарівною

ТОП-7 справ, які зроблять зиму чарівною

Святковий настрій має здатність змінювати світ навколо, робити людей добрішими, враження яскравішими, а дружбу міцнішою. Саме така атмосфера зазвичай панує напередодні Різдва. Але, на жаль, так буває не завжди. Іноді погода не приносить радості, а підготовка до свят перетворюється на рутинний обов’язок. У такі моменти варто пам’ятати, що кожна людина — господар свого настрою, і є чимало способів його покращити. Пропонуємо ТОП-7 справ, які зроблять зиму чарівною. Виконувати завдання для покращення настрою можна у будь-якому порядку.

Прочитайте красиві вірші про зиму

Холодна краса надихнула багатьох поетів на створення прекрасних віршів про зиму. Прочитайте їх тут https://pustunchik.ua/ua/online-school/literature/ukrainian/virshi-pro-zymu, щоб згадати про справжній сенс зимових свят. Найулюбленішу поезію можна завчити напам’ять.

Напишіть про свої очікування від Нового року

Не обов’язково писати про плани та найважливіші справи. Спробуйте спланувати враження, які хотілось би отримати у Новому році, наприклад, заплануйте похід, занотуйте список фільмів та книг, на які треба виділити час, поїздку до аквапарку, освоєння нового виду спорту чи заняття творчістю і т.д.

Зліпіть Сніговика

Якщо погодні умови дозволять, відкладіть усі справи та зліпіть оригінального Сніговика. Одягніть йому старий шарф, ботинки, або взагалі поставте вниз головою. Таке чудо створить святкову атмосферу не лише для вас, а й для випадкових перехожих. Не забудьте влаштувати фотосесію, щоб зберегти спогади про нього.


Відчуйте вечірній зимовий затишок

Після активної зимової прогулянки так хочеться тепла і затишку. Пропонуємо виділити час на спокійний домашній відпочинок: увімкніть гірлянди, заваріть какао, посмажте маршмеллоу на полум’ї свічки, перегляньте улюблений зимовий фільм.

Зробіть незвичайний підсвічник

Запалені свічки сприяють піднесеному настрою. До того ж, вечір при свічках можна перетворити на цікаву розвагу. Для цього знадобиться підсвічник, створений власноруч:

  • візьміть 2 ємності: більшу та меншу, поставте їх одна в одну;
  • між стінками ємностей покладіть шишки, намистинки, інші декоративні елементи та залийте їх водою;
  • заморозьте підсвічник на вулиці або балконі (якщо надворі мороз) або у морозильній камері;
  • поставте свічку у меншу ємність та спостерігайте, як лід перетворюється на воду;
  • лід можна витягти, тоді підсвічник буду повністю крижаним, за тим, як він тане, краще спостерігати на вулиці.

Надішліть листи та листівки

Інтернет дозволяє привітати зі святами усіх друзів та родичів, але отримати справжнього листа набагато приємніше. Підготуйте листівки та розішліть їх тим, кого хочете привітати. Такий сюрприз гарантує приємні враження як отримувачеві, так і відправникові.

Подаруйте радість

Вірити у Різдвяні чудеса — добре, але долучитися до їх створення ще краще. Зробити це можна і без чарівної палички. Один із способів: підготуйте невеликий сюрприз, наприклад, власноруч створену листівку і солодощі для улюбленого продавця, консьєржа чи старенької сусідки.


Releated Post