Інгредієнти
- Балик (нежирна свинина)400 г
- Лимонний перець1/6 ч. л.
- Лимон1/2 шт
- Оцет бальзамічний1/2 ч. л.
- Насіння гірчиці1/6 ч. л.
- Зубчик часнику3-4 шт
- Оливкова олія2-3 ст. л.
- Сіль за смаком
М’ясо промити та висушити.
Спеції, сіль, олія та оцет змішати в мисці. Додати з|із| лимона. Перемішати.
У м’ясі зробити 8-10 надрізів і вставити невеликими смужками часник. Добре обмастити м’ясо маринадом і загорнути у фольгу. Прибрати на 2-3 години на холод.
Запікати в духовці близько 1 години при 180 градусах С.
Дати трохи охолонути і нарізати скибочками. Подавати до столу прикрасивши зеленню та скибочками лимона.
Приємного апетиту та щасливого Нового року!