М’ясо в духовці до новорічного столу

Інгредієнти

  • Балик (нежирна свинина)400 г
  • Лимонний перець1/6 ч. л.
  • Лимон1/2 шт
  • Оцет бальзамічний1/2 ч. л.
  • Насіння гірчиці1/6 ч. л.
  • Зубчик часнику3-4 шт
  • Оливкова олія2-3 ст. л.
  • Сіль за смаком

М’ясо промити та висушити.

Спеції, сіль, олія та оцет змішати в мисці. Додати з|із| лимона. Перемішати.

У м’ясі зробити 8-10 надрізів і вставити невеликими смужками часник. Добре обмастити м’ясо маринадом і загорнути у фольгу. Прибрати на 2-3 години на холод.


Запікати в духовці близько 1 години при 180 градусах С.

Дати трохи охолонути і нарізати скибочками. Подавати до столу прикрасивши зеленню та скибочками лимона.

Приємного апетиту та щасливого Нового року!


Releated Post