М’ясна запіканка у духовці

Інгредієнти

  • Свинина нежирна500 г
  • Цибулина2 шт
  • Скибочка чорного хліба2 шт
  • Морква1 шт
  • Укроп1 пучок
  • Петрушка (зелень)1 пучок
  • Панірувальні сухарі2 ст. л.
  • Сир (твердий)50 г
  • Яйце1 шт
  • Рослинна олія
  • Перець чорний мелений за смаком
  • < li>Сіль за смаком

М’ясо нарізати шматочками.

Пропустити м’ясо через м’ясорубку.

Потім пропустити також цибулю, моркву та хліб.

Перемішати. Додати дрібно нашаткований кріп і петрушку.


Додати яйце, сіль та перець за смаком. Добре перемішати і викласти у форму, змащену олією та посипану сухарями.

Посипати зверху тертим сиром.

Накрити форму фольгою.

Запекти в духовці 30-35 хвилин при температурі 200 градусів С.

М’ясна запіканка в духовці готова. Дати охолонути і викласти з|із| форми, нарізати скибочками. Прикрасити зеленню та подавати до столу.

Зі світлою паскою! Христос Воскрес!


Releated Post