Інгредієнти
- Свинина нежирна500 г
- Цибулина2 шт
- Скибочка чорного хліба2 шт
- Морква1 шт
- Укроп1 пучок
- Петрушка (зелень)1 пучок
- Панірувальні сухарі2 ст. л.
- Сир (твердий)50 г
- Яйце1 шт
- Рослинна олія
- Перець чорний мелений за смаком < li>Сіль за смаком
М’ясо нарізати шматочками.
Пропустити м’ясо через м’ясорубку.
Потім пропустити також цибулю, моркву та хліб.
Перемішати. Додати дрібно нашаткований кріп і петрушку.
Додати яйце, сіль та перець за смаком. Добре перемішати і викласти у форму, змащену олією та посипану сухарями.
Посипати зверху тертим сиром.
Накрити форму фольгою.
Запекти в духовці 30-35 хвилин при температурі 200 градусів С.
М’ясна запіканка в духовці готова. Дати охолонути і викласти з|із| форми, нарізати скибочками. Прикрасити зеленню та подавати до столу.
Зі світлою паскою! Христос Воскрес!