Інгредієнти
- Антрекота (свинина, м’ясо на кісточці)3 шт
- Рослинна олія3-4 ст. л.
- Суміш перців1/2 ч. л.
- Сіль1/4 ч. л.
- Тім’ян2-3 гілочок.
М’ясо промити та обсушити.
Добре натерти сумішшю перців.
На сковороді, на середньому вогні розігріти олію та обсмажити м’ясо з двох сторін по 3-4 хвилини.
М’ясо посолити з двох сторін і викласти на лист, застелений фольгою.
Додати по 2 гілочки чебрецю і запекти в духовці при 180 градусах З 20 хвилин.
Викласти на блюдо з|із| і листям салату і овочами.
Антрекоти в духовці готові. Можна подавати до святкового столу.
Приємного апетиту! Щасливого Нового року!