Антрекот у духовці

Інгредієнти

  • Антрекота (свинина, м’ясо на кісточці)3 шт
  • Рослинна олія3-4 ст. л.
  • Суміш перців1/2 ч. л.
  • Сіль1/4 ч. л.
  • Тім’ян2-3 гілочок.

М’ясо промити та обсушити.

Добре натерти сумішшю перців.

На сковороді, на середньому вогні розігріти олію та обсмажити м’ясо з двох сторін по 3-4 хвилини.


М’ясо посолити з двох сторін і викласти на лист, застелений фольгою.

Додати по 2 гілочки чебрецю і запекти в духовці при 180 градусах З 20 хвилин.

Викласти на блюдо з|із| і листям салату і овочами.

Антрекоти в духовці готові. Можна подавати до святкового столу.

Приємного апетиту! Щасливого Нового року!


Releated Post