Організуйте офісний обід

Якщо ви працюєте великою компанією в одному офісі, можна спробувати трішки змінити атмосферу в колективі, організувавши загальний обід. Незалежно від того, чи це святкування, захід з формування команди, невимушена зустріч чи особлива подія, розуміння мети допоможе ефективно спланувати захід.

Для початку визначте бюджет офісного обіду, враховуючи кількість співробітників і тип їжі, яку ви плануєте замовити. Це допомагає у виборі відповідного ресторану чи послуги громадського харчування. Також поцікавтесь щодо дієтичних уподобань та харчових алергій черед ваших співробітників, щоб замовлена їжа відповідала потребам і вподобанням кожного. Після цього:

Виберіть службу доставки їжі або ресторан

Виберіть ресторан, меню якого відповідає усім вподобанням ваших співробітників, та службу доставки з гарними відгуками та сервісом. Якісна доставка їжі Одеса має проходити у відповідності з зазначеним у сервісі часом.

Сплануйте меню

Сплануйте різноманітне меню, яке відповідає різним смакам і дієтичним вимогам. Додайте варіанти закусок, основних страв, гарнірів і десертів. Забезпечте баланс між вегетаріанським і невегетаріанським вибором.

Координуйте час доставки


Заплануйте час доставки заздалегідь, упевнившись у тому, що їжа буде в офісі точно під час обіду згідно вашого робочого розкладу, щоб уникнути будь-яких збоїв у робочому графіку.

Облаштуйте зручну обідню зону

Розставте столи, стільці та будь-який необхідний посуд або тарілки. Створіть гостинну атмосферу, яка спонукатиме членів команди розслабитися та разом насолоджуватися їжею.

Нагадайте співробітникам про обід

Якщо ви планували цей обід заздалегідь, нагадайте про нього за день до події і в сам день події.

Не варто приймати всі рішення самостійно: розвивайте почуття командної роботи та участі, заохочуючи членів команди ділитися своїми вподобаннями, вносити пропозиції щодо меню або вносити ідеї для події. Після офісного обіду зберіть відгуки від членів команди, щоб зрозуміти їхні думки щодо події. Ця інформація може бути цінною для планування майбутніх обідів в офісі та забезпечення врахування уподобань кожного. Якщо всім співробітникам буде зручний та сподобається такий варіант обідньої перерви, ви зможете не тільки зробити його регулярною практикою, але й перенести такий формат обіду на заходи по типу корпоративів та інші варіанти загальних зустрічей із колегами.


Releated Post