Що таке суші бургер?

Азійська кухня — багата та різноманітна. На основі класичних рецептів шеф-кухарі створюють авторські новинки, щоб кожного дня тішити гостей чимось особливим. Одна з таких новинок — це суші-бургер у Львові. Страва вдало поєднує кулінарні традиції двох різних кухонь, та є на диво смачним симбіозом суші та бургера. 

За своїми особливостями, суші-бургер — це страва, у якій замість булочки використовуються водорості норі та рис. А начинка (замість звичної котлети!) — це морепродукти та овочі. Основна перевага суші-бургера полягає у тому, що він — менш калорійний, ніж звичайний. Також він смакує дуже яскраво, й точно сподобається поціновувачам азійської кухні. Ще декілька переваг:

  • Зручність споживання. Суші-бургер легко їсти, тож він стане чудовим вибором як закуска на свята, вечірки.
  • Збалансований склад з корисними інгредієнтами, які нікого не залишать байдужими.
  • Великий вибір видів начинок на будь-який смак. 

Так, суші-бургер — це дуже смачно! Тож радимо вам обов’язково його спробувати. 

З яких інгредієнтів готують суші-бургер?

Для приготування суші-бургерів використовують смачні, свіжі компоненти чудової якості. Це рис, морепродукти, водорості норі, ікра, суші сир. За своїм складом та смаком, страва нагадує гарячі роли. Але разом з тим — суттєво відрізняється від них. Особливого смаку суші-бургеру додають такі компоненти, як начос, спеції, соуси. Подаються суші-бургери, найчастіше з соусами або різними додатками. 


Замовити суші бургер — це чудова ідея для обіду або вечері. Також страва чудово підходить як закуска на вечірки з друзями, для особливих подій та свят. Спробувати таку страву варто хоча б один раз в житті, щоб сповна насолодитися її смаком. 

Замовляючи суші-бургер, приділіть особливу увагу вибору закладу. Обов’язково звертайте увагу на репутацію ресторану, відгуки про нього, цінову політику. Надавайте перевагу ресторанам, які працюють давно, мають велике меню та хороші відгуки клієнтів. Запитайте рекомендації ваших знайомих та друзів, які вже пробували суші-бургери. 

Де можна спробувати суші-бургери?

У Львові ця страву подають поки в дуже обмеженій кількості закладів. Але замовити суші-бургер вже можливо в NOA. Це ресторан паназійської кухні, який пропонує величезний вибір страв на будь-який смак. Смачні та свіжі інгредієнти, швидка доставка, помірні ціни — переваги, які вам сподобаються. Також ви можете спробувати справу безпосередньо в закладі, завітавши в один з ресторанів NOA. 

Тому не зволікайте: замовляйте суші-бургер у Львові, куштуйте нову та смачну страву, перед якою неможливо встояти. Замовляйте та насолоджуйтеся!


Releated Post